úterý 2. února 2016

Jaký je skutečný význam SAVCŮ na Zemi?

Přemýšleli jste někdy, jak hluboký význam pro nás mají "Savci" na této úžasné planetě Zemi.
Jak to, že delfíni a velryby mají plíce jako lidé a vždy musí vyplout na hladinu, aby se mohli nadechnout?
Jak je možné, že při zaposlouchání se do jejich úžasných nízkofrekvenčních zvuků plných vibrací máme příjemný pocit klidu a harmonie?
Jak to, že si tak skvěle rozumí s malými dětmi, jsou hraví a dovádiví?
Jak to, že nás tolik okouzlují svojí přítomností a dokáží nás uzdravovat?
Co je vede k tomu, že jsou vždy připraveni člověku v nouzi pomoci?
Mají snad na planetě Zemi pro nás nějaký význam a pokud ano, tak jaký?
Proč se musí celosvětově tyto úžasní tvorové chránit, místo toho, aby se houfně zabíjeli, nebo se odchytávali na vědecké pokusy?
Co když je celá historie trošku jinak, než jak jsme se učili? 
Připusťme teď alespoň na chvíli možnost, že vše může být i trochu jinak.
Mohli sem být inkarnováni před cca 25 900 lety?
Mají zde snad  velmi důležitý úkol, o kterém jsme až dosud ani moc nepřemýšleli?
Mohou snad svojí vysoce frekvenční vibrací tu naši zvýšit a pozvednout do vyšších stavů vědomí?
Mají snad jejich zvuky za úkol, probudit v nás naše skryté schopnosti plné léčivé energie lásky?
Je možné, že jejich cítění a vnímání je právě to, které se v nás má probudit?
Proto se snad používají k terapeutickým účelům?
Jak to, že vnímají, když nám není dobře, nebo nám hrozí nebezpečí a v moři dokáží zaútočit i na žraloka, který je i 3x větší?
Patří snad mezi zvířecí populaci mistrů, kteří dokáží zvýšit naše polarity a vibrace?
Každý, kdo měl tu čest ocitnout se v jejich blízkosti a vnímat jejich přítomnost srdcem místo rozumem, tak prožil zvláštní nepopsatelný pocit. Bylo to jako by se jim tyto tvorové dokázali napojovat na jejich duši a společně tak společně rozmlouvali. Co když je to tak, že svými frekvencemi dokáží telepaticky pozitivně ovlivňovat ducha planety i duši člověka?  Co když je to tak,  že dokáží vyladit i jisté disharmonie, které lidi sužují?
Co když je to tak, že jsou tu proto, aby na naší planetě Zemi rozsévali léčivé energie lásky spojených s naší frekvencí bytí? Co když je to tak, že dokáží spojovat frekvence s jádrem duší planety Země, a ta je zas předává našemu duševnímu jádru? Mají snad jejich zvuky udržovat trvalý kontakt ve spojení se zbytkem naší domovské galaxie? Co z toho tedy plyne? Zamyšlením se nad naším konáním a zodpovědností ke všemu, co nás obklopuje, neboť vše je se vším spojeno a vše se vším souvisí. Jak dole, tak i nahoře, jak uvnitř, tak vně. Pokud tedy z každého jejich těhotenství může vzejít jen jeden potomek, co máme pochopit a co změnit? Můžeme se snad stát díky jejich přítomnosti lepšími lidmi plných lásky, harmonie a sounáležitosti? Můžeme snad od nich získat mnoho dovedností, které otevírají ukrytá tajemství v hloubi naší duše? Je tohle všechno snad důvodem, abychom se probudili a pochopili? Je snad tohle všechno dostatečným důkazem proto, abychom jsme je chránili a opatrovali jako vlastní součást našeho bytí?
Možná si mnozí řeknou, že delfína či velrybu nikdy neviděli a možná ani neuvidí. Že tohle všechno zní možná hezky, ale na ně to žádný vliv nemá. Pak bych s dovolením položil jednoduchou otázku. Co když to tak je a existuje snad někdo, kdo si dokáže představit důsledky lidského konání, kdybychom připustili vybití většiny delfínů a velryb na planetě, co by to mělo za následky nejen na naši lidskou populaci i samotnou planetu? Jsme ochotni jít svým nezájmem a otáčením hlavy do tmy do takového rizika? Prosím přemýšlejme všichni společně. Oceány a moře fungují jako zesilovače těchto úžasných vibračních energií, které ovlivňují mnohé. Nikdo na Zemi není tak malý, aby nedokázal velké věci. Každý se počítá a vše s námi souvisí. Udělejte si dnes čas, pusťte si přiloženou nahrávku a dovolte si představu, že jste se právě ponořili do hlubin moře a stali jste se součástí těchto úžasných tvorů. Volně plavte mezi nimi, hrajte si s nimi a vychutnávejte jejich zvukové vlny. Nechte na sebe působit jejich blahodárnou energii a dovolte jí, ať prostoupí každičkou částečkou vašeho bytí, vašimi buňkami i otevřeným srdcem. Až skončíte a pomyslně vyplavete zpět na hladinu, poznáte ten rozdíl, který jste právě prožili. Ať jejich bezpodmínečná láska vstoupí do vašeho těla i energie ducha, jenž je součástí této úžasné planety známé jako ZEMĚ, dříve TERRA.

Healing Dolphins Songs

S láskou a úctou váš osobní trenér Radovan

Žádné komentáře: