neděle 29. března 2015

Nejsilnější bojovníci proti rakovině a co ji způsobuje.



V prvé řadě je nutné si udělat obrázek o současném stavu na základě nejnovější analýzy. Ze 184 zemí je obezita spojena s 500.000 nově diagnostikovaných případů rakoviny ročně a z toho takřka dvě třetiny připadají na Evropu a USA. Mezi ženami zhruba tři čtvrtiny všech těchto nových výskytů rakoviny tvořily postmenopauzální rakovina prsu, rakovina dělohy a rakovina střev. U mužů tvořila dvě třetiny všech případů rakovina střev a ledvin.
Rád bych v prvé řadě zdůraznil, že mamografie je jednou z hlavních příčin vzniku rakoviny prsu! Proto tato vyšetření Švýcarsko po dlouhodobých průzkumech už úplně zrušilo! MAMOGRAF - aneb co ženám v žádné nemocnici neřeknou! Blíže se dočte na badatel.net zde:

U nás se bohužel vesele preventivní prohlídky dělají dál. Dalším nebezpečím jsou veškeré vyšetření, spojená právě s rentgenovými přístroji, které způsobují lidskému tělu jisté ozáření. Zejména u zubaře se v mnohých případech ani dnes nepoužívá tzv. ochranná zástěra! Jaké je jejich účinnost před ozářením a jaké dopady to má, pokud se nepoužívá vůbec, se můžete blíže dočíst v článku Lucie Súkupové zde:
Největší výskyt rakoviny ovšem ovlivňujeme my sami svými stravovacími návyky! O negativním vlivu kouření na náš organismus vidíme a slyšíme na každém kroku a o nezdravém stravování ani zmínka. Na základě provedených průzkumů na plicních klinikách, je 8 –z 10 hospitalizovaných pacientů - nekuřák, který má jasnou diagnózu „RAKOVINA“! Mnoho vědeckých studií světa se shodují na tom, že 15% našeho zdraví přebíráme od svých rodičů, dalších 15% mohou ovlivnit lékaři a zbylých 70% je spojeno s naším stylem života. Když si uvědomíme, že každých 7 let se dokážou buňky našeho těla úplně zregenerovat, pokud víme jak na to, nemusíme se bát ani rakoviny, osteoporózy, obezity apod.
V tibetských klášterech se traduje jedno velmi moudré přísloví, které říká:
BŮH STVOŘIL POKRM, A ĎÁBEL KUCHAŘE“. Možná mnohým teď přijde tato informace úplně absurdní, ale víte, jak se v těchto klášterech popravovali odsouzení na smrt? Povinně každý den jedli pouze maso! Během 20 – 40 dní tyto odsouzení zemřeli! Jak je tedy možné, že v rozvojových zemích ho lidé jedí dobrovolně a rádi? Navíc si bez něj život vůbec nedokážou představit? Sami se díky neinformovanosti zdravých zásad zabíjejí. Dříve se dobytek pásl na zelených pastvinách. A jak je tomu dnes? Čím se dnes krmí? Veškerý business se zaměřil na to produkovat co nejlevněji, neboť to vyžaduje poptávka. Je tedy jedno, jak ušetřit, ale důležité je pro obchod, jak co nejlevněji prodat. Pak se ovšem nemůžeme divit, že máme všude kolem sebe samou chemii, kterou se cpeme a přitom chceme být zdraví. Tak to přeci nefunguje. Co je tedy nejlepší prevencí před rakovinou?
1)    Čištění vnitřních orgánů, stejně jako děláme očistnou koupel našemu povrchu těla.
2)    Dalším důležitým bodem je konzumace a příprava jídla s kořením Kurkumy, která se běžně používá v Indii, Vietnamu, Číně apod.
3)    Nejlepší přírodní surovinou na očistu a odstraňování toxinů z těla je červená řepa.
Vše je ale se vším propojeno, proto je důležité vědět a znát. Co vše může zajistit zlepšení našeho zdraví, psychických potíží a dalších problémů, které nás potkávají na každém kroku od bolestí až po různé alergie se blíže dozvíte v knize JND X, kterou si můžete pořídit na těchto stránkách: http://jaknadeti.com/
P.S.: Jak můžeme očekávat od svých dětí zdraví, štěstí, radost či lásku, pokud ani my neumíme jít příkladem?
S láskou a úctou Váš osobní trenér Radovan

Žádné komentáře: