pátek 3. července 2015

Hematit pro vytahování nemocí z těla



HEMATIT
Má největší využití při léčení, uzemnění, ochraně a zlepšení paměti. Jeho barva je ocelově šedá. Vyznačuje se vlastnostmi projektivního kamene, který je přiřazen planetě Saturn a elementu ohně.
Jde o zvláštní, okouzlující, stříbřitě šedý, těžký kámen, jenž je mocný ve vytahování nemocí z těla, uzemňuje, ochraňuje, uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha. Nese v sobě silný element jang, zajišťuje nerovnováhu meridiánu, čímž napravuje nevyváženosti jin. Odstraňuje vše nepříznivé a zabraňuje negativním energiím vstupovat do aury, nastoluje klid, mír a harmonii. Zvyšuje sebevědomí, schopnost přežít a pomáhá ženám překonat plachost. 
 
Přispívá k soustředění, zlepšuje paměť (obzvláště účinný je na matematiku a technické předměty). Pomáhá překonávat různá omezení, které si majitel sám stanovil, pomáhá bojovat s přejídáním, kouřením a dalšími špatnými návyky.

Léčebné využití: zastavuje krvácení, udržuje zdravý stav krve a léčí všechny nemoci spojené s krví, vyhání z těla horečku, léčí oběhové problémy, podporuje činnost ledvin, ukládání železa, dokonce i tvorbu krvinek. Léčí křeče v nohou, pomáhá rovnat záda a působí příznivě i při zlomeninách. Zahání úzkost a nespavost.
Nejznámějšími nalezišti jsou: Elba, Brazílie, Venezuela, Libérie, Ukrajina, Severní Amerika, Čína, Indie, Austrálie, Anglie a Nizozemí.

S láskou a úctou Váš osobní trenér Radovan a tým ŠR.

Žádné komentáře: