pátek 31. července 2015

RŮŽENÍN – KÁMEN BEZPODMÍNEČNÉ LÁSKY




Tento vzácný kámen není pouhým kamenem lásky, ale i citů, vztahů, přátelství a míru. Patří mezi nejdůležitější kameny pro naše srdce a srdeční čakru. Přináší poučení o skutečné podstatě lásky, neboť otevírá a čistí naše srdce. Učí nás trpělivosti při řešení problémů, sebelásce a dodává i sílu odpouštět. Tiší a zklidňuje traumata, rozptyluje negativní energii a nahrazuje ji milostnými vibracemi. 


S jeho pomocí vám zahojí bolavé srdce a citová zklamání. Výborně poslouží v době těžkých traumat a krizí. V existujících vztazích obnovuje důvěru a harmonii, posiluje empatii a citlivost. Dokáže dokonce i takové věci, jak přivést vám do života lásku a nové vztahy, které nás dokážou naplnit. Vede k odpuštění sobě samému, ale i druhým, pokud v sobě chováme zášť. Navíc, pokud si myslíte, že už vás nikdo nemůže milovat, růženín otevře vaše srdce!

Každý, kdo řeší výše zmíněné problémy ať už v otázce lásky, svého srdce, nebo přátelství, měl by jej nosit u sebe, nebo by jej měl položit do levého rohu nejvzdálenějšího koutu od vstupních dveří svého bytu. Jeho největší využití pocítíte nejvíce při očišťování nečistot z tělních tekutin, léčí choroby močové trubice, ledvin, srdce, plic, jater i genitálií. Velmi intenzivně a pozitivně působí na nervový systém. Rychleji dokáže hojit popáleniny, puchýře a celkově vyhlazuje pleť. Má výborný vliv na poruchy plodnosti mužů. Odvádí z těla škodlivé látky a přebytečné tekutiny. Je velmi vhodný pro děti. Odstraňuje apatii, uklidňuje a posiluje srdeční činnost. Pomáhá při dlouhodobých nemocích, psychosomatických poruchách a střevních chorobách.

Jde o univerzální léčivý kámen, dodávající životní energii, zejména starým lidem. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Ovlivňuje čakry solar-plexus, základní a srdeční. Odbourává strach, zlost, nelibost, pocit viny. Pomáhá přijímat nezbytnost změn. Jedná se o vynikající kámen pro zdolávání krize středního věku. Růženín se vyskytuje v pegmatitech a nejlepší materiál pochází z Madagaskaru. Ve větším množství se však produkuje z Brazílie, další naleziště jsou ve Skotsku, Indii, zemích bývalého Sovětského svazu, Coloredu (USA) a Španělsku.

S láskou a úctou Váš osobní trenér Radovan a tým ŠR.

Žádné komentáře: