pátek 14. února 2014

DŮVĚŘUJETE SYSTÉMU A VŠEM OČKOVÁNÍM?



DŮVĚŘUJETE SYSTÉMU A TZV. ODBORNÍKŮM, VĚDCŮM?
Kolik reklamních kampaní, ověřených skutečnostmi, faktů opírajících se o odborné zahraniční časopisy proběhlo a stále probíhá po celém světě, kde i jednotlivé vlády mnoha kontinentů podpoří něco, co nám může spíše škodit než sloužit. Klidně schválí celoplošné reklamy a líbivé kampaně podporované finančně zakladateli a distributory výrobků, do kterých investovali nemalé prostředky a chtějí je samozřejmě zpět s patřičnými zisky. Bez ohledu na vedlejší účinky, na fakta, která jsou alarmující a lidé se přesto nechají tak snadno ovlivnit. Kdo z lidí, kteří těmto líbivým reklamním kampaním věří, které jsou zaštiťovány věhlasnými farmaceutickými společnostmi a dále vládami a zdravotními institucemi,  jde až k samotnému zdroji informací, i kdyby byly skryty pod kobercem. Tam by měli všichni hledat hlavně to, co se neříká a o čem se vůbec nepíše tam, kde by mělo

Dovolím si zde zveřejnit jeden úryvek z článku známý pod názvem:
Výzkumník přiznává, že zfalšoval tucty výzkumných studií pro farmakologický koncern Pfizer !!!
„Jinými slovy, podvodný výzkum je v moderní medicíně velice rozšířen. Farmaceutický průmysl by bez něj vlastně nemohl fungovat. Zfalšovaný výzkum dává farmaceutickému průmyslu nejlepší marketingové tvrzení a nejpřesvědčivější schválení od FDA. Šarlatáni, jako Dr. Scott Reuben, jsou důležitou součástí tvorby zisků ve farmaceutickém průmyslu, protože bez zfalšovaného výzkumu, úplatkářství a korupce by tento průmysl téměř žádné výzkumy neměl.“
Celý článek k těmto velmi závažným faktům najdete zde:

Dalším velmi závažným tématem, které jsem bohužel také musel ve svém životě řešit bylo:  Necháte své dcery očkovat? ...!!!

Věřte nebo ne, ale i zde byli velké boje a dohady i v příbuzenských kruzích, neboť i tam mám dost rozšířené osazenstvo z řad zdravotního personálu. Mnoho z nich v době, kdy v Čechách také probíhala obrovská kampaň na očkování a pravidelnou masáží lidí se vláda i zdravotní instituce vč . zdravotních pojišťoven snažili přesvědčit lidi díky reklamám v časopisech, billboardech, rádiích i televizi, aby matky nechaly své dcery očkovat proti lidskému papiloma viru (HPV), původci rakoviny děložního čípku.
V době, kdy tato kampaň probíhala, bylo moji dceři 13 let a také za mnou přišli s její maminkou, že se nechají očkovat. Protože ale nepatřím k lidem, kteří si nechají hned tak něco nabulíkovat, dal jsem si tu práci a začal shánět informace ze všech možných zdrojů. A začal si klást základní otázky:

  • Proč se najednou musí všechny mladé slečny nechat očkovat?
  • Kdo investuje tolik prostředků do reklamy?
  • Kdo tyto vakcíny vyrábí?
  • Z čeho se vyrábí?
  • Jak dlouho jsou na trhu?
  • Kolik dívek ve světě už bylo očkováno a jaké jsou po očkování výsledky?
  • Jaké jsou vedlejší účinky tohoto očkování?
  •  Existuje někdo, kdo mi může poskytnout věrohodné informace přímo z výzkumu této vakcíny Gardasilu (Silgardu) a Cervarixu?
  • Jak dlouho takové očkování vůbec dívky chrání a proti čemu přesně?

A najednou jsem si začal dávat dohromady mozaiku z puzzlí tak složitou, komplikovanou a provázanou, že někdy se přistihl i ve 3h ráno, jak studuji materiály a informace na internetu, jen abych ochránil svoji dceru a nejen ji. V době kampaně, když měl dostatek informací se vše snažil po internetu pomocí emailů rozeslat mezi všechny mé známé a ty žádal o rozesílání těchto závažných informací dál. Jak myslíte, že to dopadlo?
Mnoho lidí se poradilo se svými obvodními lékaři, kteří je vyvedli z omylu, ostatní se oháněli fakty, že využijí rychle možnosti 1 vakcíny zdarma, kterou financoval stát, (tedy zdravotní pojišťovny) jinak by pak na celé 3 dávky neměli dostatek peněz apod. Moje dcera nakonec byla asi jediná, která se očkovat nenechala, jen proto, že si s ní o faktech otevřeně promluvil, vytiskl všechna pro a proti a nechal ji, ať si vše v klidu prostuduje a pak se sama rozhodne, i když její maminka byla proti. 

Opět si zde dovolím zveřejnit jeden úryvek z mnoha informačních materiálů, které měl možnost prostudovat.
„Do léta 2010 bylo hlášeno 89 úmrtí dívek po očkování. K dalším škodlivým účinkům patří i ztráta vědomí, paralýza, křeče, otoky, bolesti na hrudi, problémy s dechem, nepravidelnosti srdeční činnosti, selhání ledvin, vyrážky, narušení menstruačního cyklu, trvalé zvracení. Podle údajů výrobce bylo do USA k 31. prosinci 2008 dodáno více než 23 milionů dávek Gardasilu. Jestliže tedy bylo k tomuto datu hlášeno do VAERS 12 424 vážných vedlejších účinků, pak Barbara Slade spočítala, že to odpovídá poměru 54 zpráv na 100 000 distribuovaných vakcín. Nicméně, toto "nízké" číslo patrně neposkytne útěchu rodičům, kterým zemřelo dítě po očkování, které mu zaplatili, aby ho ochránilo v dalším životě. Případy výskytu zánětu míchy a roztroušené sklerózy jsou podle oficiálních údajů ojedinělé, avšak alarmující. Podobně je to i s výskytem žilní trombózy. Je hlášen jeden případ na 500 000 dávek, avšak kdo ví, zda to nepostihne právě naší dceru? Z této množiny analyzovaných vedlejších příznaků bylo 236 případů postižených těhotných žen, kde vedly většinou k potratu nebo ke krvácení. Očkování těhotných Gardasilem bylo proto v USA již zakázáno.

Jaký je skutečný výskyt vedlejších účinků? Dr. David Kessler, bývalý ředitel FDA řekl: " Hlásí se pouhé jedno procento vedlejších účinků." Samotná FDA přiznává, že 90 % lékařů vedlejší účinky vakcín v současné době raději nehlásí. Tajná zpráva Connaught Laboratories, amerického výrobce vakcín uvádí, že skutečný počet příhod vedlejších škodlivých účinků je 50krát vyšší než je počet hlášení ve vládním VAERSu. Veřejnost se skutečný počet vážných vedlejších účinků a úmrtí v důsledku očkování nikdy nedozví. Stovky dívek a mladých žen musely být hospitalizovány. Moji kolegové z USA, kteří se zabývají problematikou očkování odhadují, že postižených dívek a žen po očkování Gardasilem jsou miliony.
Že se tomu nechce věřit? Nechme tedy promluvit peníze. Když v Americe dávají rodiče svoje dítě očkovat, zaplatí požadovaný poplatek za vakcínu svému lékaři. Část těchto peněz jde do fondu pro kompenzaci v případě poškození dítěte v důsledku očkování. V minulých několika letech (2006-2009) byla vyplacena více než miliarda dolarů pro tisíce poškozených a za stovky úmrtí po očkování. Jsou tedy opravdu vakcíny zcela bezpečné a jejich vedlejší účinky minimální?“

Celý článek k těmto velmi závažným faktům najdete zde:

Ostatní články zabývající se fakty a lží farmaceutických loby najdete zde:
http://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/533-enormni-vliv-farmaceutickych-korporaci-na-ockovani-deti-v-cr

A víte, jaký byl největší argument mnoha maminek, když jsem se jim snažil ukázat skutečnou pravdu ukrytou pod maskou? „Lékaři přece musí vědět lépe než ty, co je pro naši dceru nejlepší. A pokud se nechávají očkovat všichni, tak mi tu svoji necháme očkovat taky!“
 
Tomu se říká masové ovládání davu!!! A ať jste se rozhodli jakkoliv, bylo to vaše rozhodnutí. Nemůžete to teď dávat nikomu za vinu, neboť jste se mohli rozhodnout jinak. Já se rozhodl udělat to jinak a nenechat se ovládnout davem, ani reklamní kampaní. Pokud vás ovšem takové rozhodnutí teprve čeká, máte možnost volby. Díky tomu, pro co jsem se rozhodl dělat, zejména tedy pomáhat rodinám a jejich dětem, a ukázat jim, že jim stačí mnohem méně, než si myslí, pokud zůstanou v kontaktu, dozví se mnohem více o tom, o čem se nemluví, než o tom, o čem se záměrně mluví. Společně budeme nakonec trénovat na základě praktických ukázek, jak udělat z vás i z vašich dětí šťastné, zdravé a silné jedince. A věřte nebo ne, jsme součástí přírody a ta nám skutečně dokáže poskytnout vše, co potřebujeme.

Přeji vám všem hodně štěstí na cestě poznání a budu rád, pokud se podělíte s ostatními i o vaše zkušenosti v komentářích, nebo piště na email: radovan@jak-na-deti.cz
S láskou a úctou váš trenér Radovan