pátek 6. listopadu 2015

NEHODA NENÍ NÁHODA



Každý, kdo věří na "NÁHODY", mohl by se alespoň občas zamyslet nad svým životem a co ho v něm provází. Tak například, když jste byli malé děti, rádi jste si hrály a dnes už to neděláte. To je OK. Když si teď vzpomenete na své dětství a zavřete oči, co prvního vám vypluje napovrch? Jsou to pozitivní, nebo negativní vzpomínky? Ok. je jedno, co teď pocítíte, ale snažte si udržet svoji myšlenku spojenou s vaším zážitkem z dětství v hlavě. Teď si představte vše, co se vám nelíbilo na rodičích ve spojitosti s vámi. Máte to? Ok. Tak dál. Pokud máte dnes vlastní rodinu a děti, promítněte si teď v hlavě opět se zavřenýma očima váš život pozpátku a zaměřte se na vaše chování vůči okolí a vašim dětem. Až to budete mít, na chvíli popřemýšlejte o tom, co jste viděli před tím, jako malé děti a o tom, co jste viděli teď jako dospělí. Už to máte? Spojilo se vám to? Cítíte tam tu stejnou provázanost, ty stejné naučené programy, které nedokážete ovládat, i když jste je jako malé děti nesnášely? Je to proto, že náš mozek je nastaven jako automatický pilot, který po velice krátké době funguje naprosto samostatně.
Takže teď uvedu druhý příklad ve spojitosti s naším zdravím.
Pokud vám byla v době vašeho dospívání vnucována např. hrachová kaše, tlusté maso, nebo např. řepa, co se stalo? Váš mozek si v dětství vytvořil blok a získali jste tak k tomu odpor. Tím pádem to dál v dospělosti ani nekupujete, ani nepřipravujete, i kdyby to bylo sebe důležitější pro váš zdravý organismus. Pokud tedy máte nemocné dítě, začněte se nejprve ptát sami sebe, na co jste vy v dětství vytvořili blok, protože to může být jedna z příčin, proč vaše dítě marodí. To dalším je vaše vystupování a jednání na bázi emocí, které třeba neumíte dobře zpracovat, neboť vás to též v dětství tzv. někdo naučil. On vás to ale nikdo vědomě neučil, dělal to automaticky, neboť to též převzal od svých předků a proto to dnes děláte i vy. Odkoukali jste to také a tak jste se to naučili. Je to jako rodové předávání štafetového kolíku. Jenže ono je to ještě složitější, proto si dovolím uvést další příklad.
Pokud si vzpomenete, že jste např. někam jeli autem a něco jste doma zapomněli, stalo se vám někdy, že jste se tak vyhnuli velké dopravní nehodě? Nebo vás zastavila srna, díky které jste přežili hromadnou bouračku, která se následně stala o 1km dál? Nebo vám ujelo taxi a díky tomu vám uletělo letadlo, které pak mělo třeba poruchu a spadlo? Pak to není "NÁHODA"!!! Jste totiž velmi důležitou součástí plánu, který s vámi počítá a čeká jen na to, až přijdete na to, jaké je zde vaše poslání. Je to vlastně o tom, že se vaše duše jen rozpomíná na to, jaký je zde její úkol. Každý tu má nějaký a nikdo není tohoto úkolu zbaven. Pokud tedy chcete pochopit své děti, musíte nejprve pochopit sami sebe i vaše životní poslání, které zde máte. Někteří to ovšem nechápou, nebo odmítají pochopit a proto je to zařízeno tak, že až umřou, opět se sem na zem vrací v jiném těle, neboť jejich duše je nesmrtelná, a ta lekci pak opakuje znovu. Je to podobné, jako když propadnete ve škole a musíte opakovat ročník. Není to proto, že byste byli hloupí, nebo měli jiný mozek než ostatní. Jen jste se na to tzv. "vyprdli" a odmítali se posunout ve svém sebe růstu dál. Zradili jste jen sami sebe, nikoho jiného! Proto opakujete! A to se může dít klidně i několik životů, dokud nepřijmete svůj úkol a neposunete se dál. Proto někteří lidé trpí, ať už zdravotně, nebo duševně. Je to proto, že v sobě např. stále udržují zášť, nenávist, zlobu, závist a další, a to se pak zhmotňuje v jejich životě jako něco, co musí v sobě zpracovat, jinak budou trpět a upozorňuji, že nemusí jen oni, ale i ostatní členové rodiny, neboť duše jsou propojené! 
Ať už tomu věříte nebo ne, tak se zkuste např. zamyslet nad tím, proč když se doma často hádáte, mají vaše děti často kašel a dýchají problémy spojené s astmaty, alergiemi a dalšími komplikacemi. Je to jen učební látka, kterou jste VY nepochopili a tak trpí všichni. Zbavte se vašich negací a začnou se pomalu a jistě uzdravovat všichni!  Pokud tomu ale nevěříte a rovnou nad tím mávnete rukou a jen si řeknete: "Bože, to jsou ale bláboly. Tohle by naší doktorku jistě pobavilo". ...nebo něco podobného, je to v naprostém pořádku. Je to vaše volba. Máte ještě čas na sobě zapracovat, než se situace zhorší. A tak jak poteče každý den řeka bez vašeho povšimnutí, tak budou ubíhat dny vašich životů a až bude nejhůř, ty informace za vámi přijdou znovu a pak vám to dojde. Šlo by to ale mnohem jednodušeji, pohodlněji a láskyplněji. Stačí jen chtít a rozhodnout se přijmout i jiné možnosti změn, které jsou nutné přijmout, aby se změna v životě vůbec mohla manifestovat s láskou.
Jste boží lidské bytosti, které mají právo být spokojené, šťastné, zdravé a naplněné láskou.
S láskou a úctou Váš osobní trenér Radovan
Pokud chcete, nebo potřebujete cokoliv probrat, pište na email: info@jaknadeti.com
 

Žádné komentáře: