čtvrtek 21. srpna 2014

3.díl na téma nežádoucí účinky očkování.



Dnešní článek je dalším volným pokračováním na nežádoucí účinky po očkování jedné z mnoha rodin. Maminka dětí mi poskytla svolení, abych její vyprávění zveřejnil i pro vás ostatní. Zda vám to někomu pomůže v případě rozhodování mezi chemií a přírodou je už na každém z vás. Instinkty vás ale vždy povedou správným směrem, pokud je dokážete poslouchat. Není totiž vůbec snadné odolávat náporu svého okolí, svých myšlenek a současně dát na své podvědomí a instinkt. Každý z nás to již zažil mnohokrát.....Text emailu:
Dobrý den Radku,
díky moc za hezký mail. Myslela jsem, že Vám odpovím hned, ale k PC sedám až pozdě večer a pokud si ještě přidám nějakou tu muziku, vyhrává poslední dobou poslech muziky. Tak trochu jsem tušila, že mi budete žádat o svolení na zveřejnění zážitků našeho očkování :-).
Naše zážitky tohoto druhu, bohužel v jedné době nebyly jediné. Děti mi dost marodili a nakonec i já. Prostě kolotoč, ze kterého nějak nešlo vypadnout, vystoupit a stále pocit, že jsem snad odjinud. Jednoduše na Chocholouška. Nejprve jsem naivně věřila lékařům, že nám chtějí pomoci. Ale po čase jsem rychle vystřízlivěla.
Bezmocnost, kdy jsem vezla 3letou dcerku na pohotovost, protože se dusila a suché konstatování mladičké rádoby lékařky, která uměla pouze listovat v knize "nemocí a příznaků"-Té malé nic není - a vyhodila nás......  Toto se mi přihodilo hned několikrát.
A další infarktní stavy, kdy lékař odmítal dceru poslat ke specialistům, s tím že on umí stejně jako oni! Takže jsem nakonec změnila lékaře, ale zásadní změny nějak nebyly. Ale abych zase nekecala, nová lékařka mi alespoň k některým odborníkům poslala. Ale sama nevěděla, co dětem namíchat za koktejl, který by jim pomohl.

V době, kdy se mi malá dcerka stále nemohla dostat z bronchitid a s tím spojených všemožných zdrav.problémů, začala jsem zkoušet alternativu. Něco jsem měla na sobě vyzkoušeno, tak proč nedat i dětem, nebo hlavně dcerce. Dceru jsem dopovala bylinkami, medem , skořicí, různými kapičkami, homeopatiky a pokaždé se její stav zhoršil. V jednu dobu jsem to vzdala a sebe se ptala, proč zrovna moje děti mají být na chemii z lékárny, na inhalátorech (ve 3 letech měla dcerka 3 fukary!).
Když ale dcerka dostala jeden příšerný záchvat, při kterém ji nic nezabralo, já nevím proč, skoro  všechny léky co jsem měla doma (jako léky pro každý den a léky na akutní stavy), letělo do koše včetně všech fukarů. A dala jsem nám poslední šanci na alternativu. Byla jsem tzv. znovu uvrtaná kámoškou do homeopatik, začala s další čínskou medicínou DIOCHI. Byla jsem s dětmi na biorezonanci. Potvrzení bioreznancí již potvrzených alergií klasickou medicínou mi moc nepřekvapilo, ale další - nové alergie -  které se ukázaly na biorezonanci, tak ty mi překvapily hodně. A přiznávám, byla jsem šílená macecha, ale nově zjištěné alergie na biorezonanci jsem sprostě na dětech zkoušela, zda opravdu mohou být na určité potraviny tak citlivé. Stačilo malinké množství na "zkoušku" a já měla jasno. Dvě děti a oba alergici na potraviny! A každý na jiné potraviny! Aby nebyla nuda. Dcera měla ještě potvrzenou silnou pylovou alergie = žádné jídlo + pití obsahující zbytky po květech, žádný med ....atd! Zjištění, že jsem podáváním medu, bylinek, čajíků dceři šíleně ubližovala, vlastně si ji sama zabíjela, bylo dost kruté! Je to nepopsatelné!  Tady musím ještě dopsat, že alergii na med jako jediná typovala plicní lékařka, když viděla dcery záda po masáži medem. Dětská lékařka raději nic neviděla.

Naše očista těla -uzdravení dětiček-začala: homeopatiky, úžasnými přípravky DIOCHI, kapičkami z Paracelsia dělané na míru každému dítěti.
A ještě jedna věc - musela jsem se ještě víc obrnit, protože jsem pro celou rodinu a  blízké okolí byla snad větší blázen než dřív. Tedy kromě bráchy, ten mi podporoval. Říká se, že dětský organismus se čistí mnohem rychleji než ten dospělácký. Musím jenom souhlasit. Nezažít to, co malé dítě ze sebe dokáže dostat, sama neuvěřím! A dnes? Dnes si troufám říci, že jsem v tomto směru spokojená matka (pokud nebudu brát poslední měsíc, kdy synovi byla zjištěná borolioza). Dcera si na jaře může trhat kytky a přivonět si k nim, aniž by se dusila. Sloupec zakázaných potravin u obou dětí se postupně odbourával a dnes si jim nedovolím dát pouze ryby, ořechy, med, tavené sýry a syn by neměl nic od mléka. Ale již vyzkoušel jogurt a nedávno i "klasické" mléko. A bez následků! Samozřejmě doma mám stále nějaká homeopatika, přípravky DIOCHI. Ty zrovna synek bere, kvůli zjištěné borolioze a je to na něm znát. Na jaře jsem přidala ještě Aloe gel, tak to prostě různě prohazujeme. :-D
Radku, doufám, že se nezlobíte, co jsem napsala. Nevím proč, ale nějak jsem prostě musela :-). Nechtělo se mi jen odepisovat : ANO, DÁVÁM SVOLENÍ na uveřejnění zážitků na naše očkování. Když o tom teď přemýšlím, tak toto je moje hodně zjednodušená zpověď posledních 5ti let ! Nebo jen část .........????  
Mějte se moc krásně.                                                                                                                            
Jana H.

Žádné komentáře: