sobota 11. října 2014

Recenze na BOXÍKY


Boxíky na doma i na cesty

Mnoho rodičů neustále řeší, kam uskladní své potraviny, aby neoschly, nebo neokoraly, v tašce nebo batohu je pak ovoce pomačkané apod. My jsme ale našli úžasnou sestavu 10 boxíků, do kterých je možné skladovat potraviny, hotové jídlo, nakrájené nebo připravené ovoce na výlet a vše je krásně uskladněné a přehledné. Prodeti.cz



Výhodou těchto boxíků je jejich zpracování. Gumička po obvodu každého víčka skvěle těsní, tudíž se nám nevylije ani připravená polévka nebo omáčka. Každý boxík má své dva vlastní integrované klipy, které víčko skvěle přidržují. Další výhodou je praktické využití, neboť jde o dobře uzavíratelné krabičky, vhodné i do mikrovlnné trouby a mrazáku, které určitě oceníte i Vy! (viz obrázek)


Vlastnosti
  • Rozměry: Kapacita  2 x 2 litry, 3 x 1 litr, 3 x 400ml, 2 x 200 ml
    Délka 233 mm
    Šířka 175 mm
    Výška 165 mm
  • Informace: Bez BPA.
  • Navrženo a vyrobeno na Novém Zélandu.
  • Katalogové číslo: 9191
  • Určeno pro: mamky, taťky a jejich dětičky
Značka Sistema/prodeti.cz má již třicetiletou tradici a získává u zákazníků stále větší oblibu. Výroby jsou velmi originálně řešeny, kde si můžete vybrat z nejrůznějších barev a velikostí. A co je hlavní – udrží vaše potraviny déle čerstvé.  Plastové nádoby a boxíky na potraviny společnosti Sistema jsou zárukou kvality a trvalé spokojenosti. Díky nim se pak můžete vyhnout občas i nečekaným překvapením, které vás mohou doma čekat díky zvýdavosti vašeho potomka - viz foto.

Od té doby, co máme již tyto boxíky doma, si velmi užíváme jejich praktických výhod. Pokaždé, když s dětmi něco uvařili, odložili si vždy i něco do boxíků, abychom v případě nedostatku času měli později vždy kam sáhnout a nemuseli vařit. Dnes už jsou naší součástí kuchyňské výbavy a jsme velmi rádi, že si je pořídili. Kdykoliv jsme šli s dětmi např. na výlet, vždy si ukládali nakrájené ovoce na cesty do igelitového sáčku. Vizuální pohled ovšem po jejich vyjmutí byl vždy víc než odpudivý. Dnes má každý svůj boxík, kde nosíme připravenou svačinku, nakrájené ovoce a vždy máme potraviny čerstvé a vzhledné. Tyto praktické pomocníky do domácnosti můžeme vřele doporučit i vám. Hodně štěstí i na našem FB Šťastná Rodina .S láskou a úctou váš osobní trenér Radovan a team ŠR.

Žádné komentáře: