pondělí 6. října 2014

Recenze na trekové boty



Díky spolupráci dvou projektů známé pod názvem JAK NA DĚTI a prodeti.cz vznikla další zajímavá služba, díky které získá každý rodič pro sebe a své děti zajímavé informace. Tentokrát půjde o recenze na zboží, které je v praxi vyzkoušeno a je tedy možné se s ním blíže seznámit, než si jej rozhodnete koupit. Mnoho lidí, rodičů i dětí neustále někde jezdí, shání různé oblečení, obutí, vybavení do domácnosti, stojí dlouhé fronty, hledají místo k zaparkování a přitom to lze dělat tak jednoduše, v klidu a bez zbytečného stresu. JAK?

Vybrat si on-line 100% kvalitního dodavatele, který umí dodávat levně, včas, se zárukou i možností zboží vrátit, aniž by zákazník musel platit za poštovné. On-line obchod http://www.prodeti.cz/?utm_source=jak-na-deti&utm_campaign=ambasador&utm_medium=web veškeré tyto potřeby rodičům splňuje beze zbytku. Rodiče tak šetří nejen drahocenný čas, ale i peníze. Díky zkušenostem mnoha rodičů, kteří na internetu dříve zboží objednávali, pak jej zaplatili, ale nikdy k nim už nedorazilo, rozhodli jsme se vám všem toto hledání a nejistotu ošetřit a ulehčit. Na webových stránkách prodeti.cz najdete obrovský sortiment zboží, které odpovídá nejen popisu, kvalitě, ale i 100% záruce každého zakoupeného kusu. Navíc při první registraci obdrží každý zákazník jako poděkování bonus v hodnotě 100,-Kč. Tuto slevu může obratem využít. Navíc každý, kdo nakoupí nad 1000,-Kč má dopravu zdarma a dodání až do domu ve velice krátkém termínu! Co si víc přát? Snad už jen vybrat, zaplatit převodem a čekat na potvrzení a dodání. Tak jdeme na to.

Vnitřek bot tvoří syntetika, vnější část Nubuck a syntetika. Předností těchto bot je jejich skvělá prodyšnost a voděodolnost (Isotex). Jazyk bot je velmi měkký a polstrovaný, tkaničky se snadno dotahují a nekloužou. Celá struktura bot vypadá velmi elegantně ve sportovním provedení, barvy decentně sladěné a jejich struktura je navíc doplněna o odlehčení každé boty. Boty mají velmi pružnou a zároveň pevnou podrážku s protiskluzovými gumovými břity. Vhodné jsou jak pro nošení u chlapců, tak i u dívek. Vnitřní výplň je plasticky zpracována tak, aby noha v botě dokonale seděla a při chůzi či běhu se dotyčný cítil spokojeně, svěží a s dokonalým komfortem příjemné chůze. 
Mnoho rodičů dělá tu chybu, že předává sešmajdané boty mladšímu sourozenci jako štafetový kolík. Takové dítě je pak vystaveno nežádoucím účinkům boty na tvar a další zdravý vývoj nohy je pak ohrožen. Na obrázku výše je jasně viditelný rozdíl mezi nohou s normální klenbou a nohou plochou. Pokud tedy nikdo z nás nemáme zájem tzv. šmajdat a neradi bychom se toho dočkali i u svých dětí, je velmi důležité věnovat výběru a nošení bot patřičnou pozornost. Investice do kvalitních bot se vždy vyplatí víc, než např. nová TV. Investice do dětí se stejně důležitá, jako do nás! Proto při koupi zbytečných materiálních požitků je dobré se vždy zamyslet, co nám to dává, nebo bere. Navíc je zde další důležitý fakt, a tím je naše chodidlo, které je úzce propojeno s našimi vnitřími orgány. Pokud tedy podceníme chodidlo, pak podceňujeme i správné a zdravé fungování našeho organismu! Vše je se vším spojeno, proto vše, co podceňujeme, se nám dříve či později vymstí.

Pokud se má člověk v botách  cítit jako když chodí po písečné pláži a jeho otisk smyje až přílivová vlna, jsou tyto boty tou nejvhodnější volbou. Zda dá tedy rodič přednost před koupit vhodnou a kvalitní obuv, za velmi příznivou cenu, před předraženou značkovou obuví, nebo koupí ve vietnamských obchodech, doporučujeme volit zlatý střední standart. My rodiče tak máme zajištěné pro své děti zdravé nohy bez budoucích trvalých následků deformace plosek  a následně výsledek - ploché nohy. Jde o boty, kde ve srovnání s auty také nekoupíme Trabanta, nebo Porsche, ale budeme nadšeni a mile překvapeni za evropský standart ve špičkové třídě. Takže nakonec vyhraje evropská značka, která zajišťuje kvalitu, komfort i příznivou cenu. Cena této evropské značky činní pouhých 699,-Kč. Hodně štěstí při dalších zajímavých nákupech a recenzích zase někdy příště.
S úctou váš osobní trenér Radovan




Žádné komentáře: