středa 23. července 2014

Odvrácená tvář léků




Mnoho lidí se celý život honí za penězi, a když ztratí svoje zdravý, díky špatnému životnímu stylu, dali by cokoliv za to, aby jej opět získali zpět. Uvěřili jsme pozlátku krásných reklam, přesvědčivých výroků o americkém způsobu života, i léčbě pomocí farmaceuticky profanovaných léků, že už si ani nejsme ochotni přiznat, jak hrozné lži věříme a nehodláme přijmout cokoliv jiného.


Mnoho lidí spatřuje slovo „ŽÍT“ ve smyslu užívat života, ale pochopení skutečného žití je myšleno podstatně jinak. Čím více se my lidé bavíme, tím více pijeme a cpeme se vším možným, bez ohledu na důsledky. Když nás pak začne něco bolet, sáhneme po tabletce proti bolesti, nachlazení a svoje děti necháváme očkovat snad i proti slunečnímu záření, přestože ve slunci je nejvíce energie a vitamínu „D“ do 10h ranní! 

Všude čteme a posloucháme ze všech stran…..nenechte své děti trpět, nechte je očkovat! Proti TBC, zarděnkám, příušnicím, žloutence, černému kašli, chřipce, angíně, klíšťové encefalitidě, rakovině děložního čípku a mnoho dalších. 

Občas se ptám sám sebe, kdy už to lidé pochopí a prozřou, že nic z toho není pro blaho a zdraví lidí, ale pro jejich selekci. Vždycky je mi líto těch, kteří se honí za kariérou, penězi a nejsou ochotni obětovat ani 10 minut pro své zdraví. Čím dál více lidí je ve věku mezi 40-60 lety (v dnešní době je to asi 20% celé populace) po infarktu nebo mrtvici. 

Další problémy jsou zapříčiněny sedavým zaměstnáním, nesprávnou životosprávou a nesprávným životním stylem s nedostatkem pohybu. To pak způsobuje bolesti páteře, hlavy, zničené klouby, kterým se začne říkat dědičná artróza. Od narození se díky konzumaci nevhodného jídla připravujeme na problémy s osteoporózou, obezitou, cukrovkou, problémy s prostatou i rakovinou. 

Pokud mi tyto zásadní informace na cestě za poznáním nejsou cizí a můj instinkt mě neustále upozorňuje na nebezpečí, které je ukryté pod povrchem, musím se o to podělit i s vámi. Pokud jsem zjistil, že podle světové zdravotnické organizace trpí celosvětově 30% lidí nad 50 let utajovanou alergií a vedlejšími účinky na preparáty, které léta užívají, je to víc než alarmující zpráva. 




Mnoho lidí užívají léky, které nelikvidují nemoci, ale spíše je udržují v bdělém stavu a ve finále likvidují lidi samotné. Nejhorší na všem je skutečnost, že tyto návyky předáváme i svým dětem a my místo toho, abychom jim pomáhali a chránili je, tak jim nevědomě ubližujeme.

Vždycky budou dva typy lidí. Ty věřící a ty nevěřící. Kam se zařadí každý z vás, už je jen otázkou volby. Na závěr tedy nastává otázka, jak chceme žít dál, čemu dáme přednost a čemu budeme věřit? Svůj osud si píšeme každý sám svým způsobem života. Jak to máte vy a co by vám pomohlo k tomu, abyste skutečně žili? Pokud víme, že jiná cesta existuje, ukážeme vám ji. Napište nám o tom, jak to máte naprogramované vy.
S láskou a úctou Radovan a tým „ŠŤASNÁ RODINA“    

Žádné komentáře: